КІНЕТИКА СУШІННЯ КІСТОЧКОВИХ ПЛОДІВ В КОНВЕКТИВНИХ СУШАРКАХ
Анотація
Досліджувалась кінетика сушіння кісточкових плодів в камерних конвективних сушарках. Як сировину, використали вишні сорту Любська з початковою вологістю W0 = 90 %; сливи сорту Угорка італійська з початковою вологістю W0 = 82 %; черешні пізніх сортів (W0 = 86 %); дику аличу (W0 = 85 %). Результати сушіння порівнювали з літературними даними сушіння абрикос в промисловій сушарці ПКС-45. Встановлено залежності швидкості сушіння кісточкової плодової сировини та зміна абсолютної вологості сировини в процесі сушіння. На підставі експериментальних даних отримано часові залежності відносної швидкості сушіння кісточкової плодової сировини в камерних сушарках та апроксимаційну залежність зміни абсолютної вологості кісточкової сировини в процесі сушіння.##submission.downloads##
-
PDF
Завантажень: 1
Переглядів анотації: 10
Як цитувати
[1]
О. Ю. Співак і В. К. Павлюк, «КІНЕТИКА СУШІННЯ КІСТОЧКОВИХ ПЛОДІВ В КОНВЕКТИВНИХ СУШАРКАХ», СучТехнБудів, вип. 14, вип. 1, с. 57–59, Лис 2013.
Номер
Розділ
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ БУДІВЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА