ДІАГНОСТИКА РОБОТИ ПАРОКОМПРЕСІЙНОГО ТЕПЛОНАСОСНОГО ОБЛАДНАННЯ - Джеджула, В. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
Проаналізовано основні види несправностей та неефективної роботи теплонососногообладнання. Запропоновано інформаційно-вимірювальну систему діагностики роботи даногохолодильного обладнання