ОПТИМІЗАЦІЯ МІЦНОСТІ БЕТОНУ З ПЛАСТИФІКАТОРОМ УПБ-М ВИГОТОВЛЕНОГО ПІД ДІЄЮ ТЕРМОСИЛОВОГО ВПЛИВУ - Гарнага, В. Л. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
В статті розроблена методика експериментальних досліджень для виготовлення бетонупри хіміко-термосиловому впливі, побудована матриця планування експерименту для бетону зхімічною добавкою – УПБ-М, а також знайдені оптимальні значення параметрів режиміввиготовлення бетону з даною хімічною добавкою.