ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ТА ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ В УМОВАХ СВІТОВОЇ ФІНАНСОВОЇ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ - Есипенко, А. Д. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Наведено та проаналізовано ряд стратегічних заходів для розвитку будівельної галузіУкраїни в умовах світової, фінансової та економічної кризи