МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ТЕПЛОПРОВІДНОСТІ ВІКОННОЇ РАМИ З УТЕПЛЕННЯМ - Риндюк, В. І.; Власенко, А. М.; Риндюк, С. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Створено математичну модель для чисельно-аналітичного розрахунку теплопровідностівіконного пройому, яка дозволяє раціоналізувати матеріальні і трудові витрати при утепленнівіконних рам.