РОЗРАХУНКОВІ МЕТОДИ ОЦІННЮВАННЯ СТУПЕНЯ СТІЙКОСТІ ҐРУНТОВИХ МАСИВІВ - Моргун, А. С.; Єжов, О. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Встановлено коефіцієнт запасу від величини відношення потенційних сил опору доактивних сил, що можуть викликати зсувний рух і забезпечує стійкість основи.