ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ РЕГУЛЯРНОГО РЕЖИМУ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ІНТЕНСИВНОСТІ ТЕПЛООБМІНУ В ОБМЕЖЕНОМУ ОБ’ЄМІ - Ткаченко, Станіслав Йосипович; Денесяк, Дмитро Іванович (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
Обґрунтована можливість застосування методів регулярного теплового режиму для аналізу експериментальних даних, отриманих у обмеженому об’ємі у вигляді циліндричної ємності, заповненої в’язкою рідиною. Встановлено переваги застосування, такі як зменшення кількості вимірювань та визначення області даних обробка яких дасть більш достовірний результат ніж квазістаціонарні методи. Представлені результати розрахунку коефіцієнтів тепловіддачі та теплопередачі нестаціонарними методами та представлено результати співставлення цих даних з експериментальними.