ЄВРОПОПЕЙСЬКИЙ ТА ВІТЧИЗНЯНИЙ ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ТЕПЛОВИХ НАСОСІВ В СИСТЕМАХ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ ЖИТЛА - Сердюк, Василь Романович; Дєдова, Олена Володимирівна (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
Проведені аналітичні дослідження сучасного стану використання теплових насосів в європейських країнах та Україні, показані перспективи та запропоновані шляхи становлення та їх використання для опалення будинків.