ВОГНЕСТІЙКІСТЬ КОНСТРУКЦІЙ З ДЕРЕВА І ПОЛІМЕРІВ - Малихіна, В. С; Долженко, А. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Проаналізовано методи підвищення вогнестійкості дерев’яних конструкцій, шляхом їхобробки антипіренами і з’єднання деталей конструкцій термостійкими клеями.