ЕФЕКТИВНІСТЬ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ НАВЧАЛЬНОГО КОРПУСУ ВІД ЕЛЕКТРОКОТЕЛЬНІ - Степанов, Дмитро Вікторович; Богомаз, Вадим Олегович (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
Виконано аналіз доцільності використання електричної котельні для опалення навчального корпусу ВНТУ. Зроблено оцінювання ефективності теплопостачання навчального корпусу від електрокотельні з різними варіантами споживання та обліку електроенергії. Розраховано і співставлено собівартості кожного із варіантів з показниками газової водогрійної котельні. Оцінено необхідний об’єм баків-акумуляторів для ефективного варіанту теплопостачання навчального корпусу від електрокотельні.