ВПЛИВ РЕКЛАМИ НА МІСЬКУ АРХІТЕКТУРУ ТА АНАЛІЗ СВІТОВОГО ДОСВІДУ ЩОДО ЇЇ ВИКОРИСТАННЯ - Швець, Віталій Вікторович; Підгорна, Олена Володимирівна; Табачишина, Марина Юріївна (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
Відмічено роль реклами в містобудівному просторі. Проведено аналіз впливу зовнішньої реклами на архітектуру міста. Проаналізовано способи обмеження зовнішньої реклами в архітектурно- історичній частині міста в закордонній практиці. Запропоновані альтернативні способи використання біг-бордів. Запропоновано енергозабезпечення біг-бордів та освітлення прилеглої до них території за допомогою розміщення сонячних батарей на експлуатованих та не експлуатованих частинах біг-борда.