ОЦІНКА ЧИСЕЛЬНОСТІ ВІДВІДУВАЧІВ РЕКРЕАЦІЙНОГО ОБ’ЄКТУ НА ПРИКЛАДІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІСЬКОГО ПАРКУ МІСТА ВІННИЦІ - Ковальський, В. П.; Вітюк, І. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
В статті досліджено рекреаційний об’єкт міста Вінниці – Центральний міський парк за допомогою конкретного наукового методу - методу оцінок чисельності відвідувачів.