ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЯ БУДИНКІВ У М. ВІННИЦЯ - Очеретний , В. П.; Севастьянов, С. О.; Логоша, О. І. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
У статті проаналізовано стан проведення термомодернізації будівель та споруд у м. Вінниці відповідно до Програми «Державної підтримки термомодернізації житлових будівель в Україні: умови та перспективи впровадження енергоефективних заходів».