ЗМЕНШЕННЯ ГАЗОВОЇ СКЛАДОВОЇ У ФУНКЦІОНУВАННІ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА - Ровенчак, Т. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Проблема зменшення енергетичної залежності є актуальним завданням політики держави,особливо такої галузі, як житлово-комунальне господарство, де споживається до 30% паливно-енергетичних ресурсів і серед яких домінує природній газ. В статті розглянуті шляхи вирішенняцієї проблеми.