МОДЕРНІЗАЦІЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНИХ КОМПЛЕКСІВ - Швець, В. В.; Прилипко, Т. В.; Шамраєва, О. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
У статті з’ясовано зміст поняття «фізкультурно-спортивні комплекси»(ФСК). Визначено історичні передумови виникнення ФСК. Розглянуто проблеми модернізації фізкультурно-спортивних комплексів. Проаналізовано сучасний рівень модернізації спортивних закладів. Визначено етапи вирішення проблем щодо модернізації і удосконалення фізкультурно-спортивних закладів.