ДІАГНОСТИКА СТАНУ СИСТЕМИ ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ - Дудар, І. Н.; Яворовська, О. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
Статтю присвячено розгляду методики оцінки ефективності системи поводження з твердими побутовими відходами (далі – ТПВ). Докладно розглядаються критерії по економічному, екологічному та соціальному аспекті системи. На підставі цього методу побудовано графічну модель системи поводження з ТПВ, що показує її результативність і може використовуватися на практиці для покращення роботи системи в сучасних умовах.