ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ СПОРУДЖЕННЯ КРУГЛИХ ФУНДАМЕНТІВ СПОСОБОМ “СТІНА В ГРУНТІ” - Моргун, А. С. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Досліджено зчеплення бетону з арматурою при зведенні круглих фундаментів способом„стіна в грунті”.