МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ ВІТЧИЗНЯНОЇ САНУЮЧОЇ ШТУКАТУРКИ - Уманець, І. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
В статті доведена можливість створення соленакопичувального шару сануючоїштукатурки з вітчизняної мінеральної сировини, експлуатаційні показники якого відповідаютьвимогам WTA. Обґрунтована загальна методика досліджень залежності експлуатаційнихпоказників запропонованого соленакопичувального шару сануючої штукатурки від технологічнихфакторів, які виникають при час його влаштування.