АНАЛІЗ ВІДОМИХ МЕТОДІВ МОДЕЛЮВАННЯ БУДІВЕЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ ПРИ ПЕРЕПРОФІЛЮВАННІ ПРОМИСЛОВИХ БУДИНКІВ - Лобакова, Л. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2016)
У статті проаналізовано відомі методи моделювання будівельних процесів при перепрофілюванні промислових будівель. Пошук і аналіз методів проведення реконструкції із зміною цільового призначення будівлі дозволить виявити їхні переваги і недоліки. А також визначити можливі методи оптимізації процесів прямуючи до найбільш ефективних підсумкових показників, таких як мінімальна тривалість робіт і мінімальні витрати на виробництво робіт.