СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ЗВЕДЕННІ МОНОЛІТНИХ І ЦЕГЛЯНИХ ЖИТЛОВИХ БУДИНКІВ - Ковальський, В. П.; Бондар, А. В.; Лисій, Г. І. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2015)
В даній статті було розглянуто монолітне і цегляне будівництво будинків. Проведений аналіз кожного із них і визначено переваги і недоліки. Також проведений аналіз літературних джерел, який показав, що монолітне будівництво житлових будинків є більш економічним у витратах і швидше будується, також має більший термін служби порівняно з будівництвом цегляного будинку.