МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ГІДРОІМПУЛЬСНОГО ПРИВОДУ ІНЕРЦІЙНОГО КОНВЕЄРА - Коц, І. В.; Кутняк, М. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2015)
На підставі теоретичного аналізу робочого процесу гідроімпульсного приводу інерційного конвеєрарозроблена математична модель динаміки робочого процесу гідроімпульсного привода інерційного конвеєра із комбінованим автоматичним гідророзподільником. Виявлені найбільш суттєві характеристики і параметри привідної гідросистеми, виведені узагальнені функціональні залежності, що зв'язують між собою основні параметри привідної гідросистеми, придатні для практичних розрахунків при попередній оцінці і виборі їхніх раціональних параметрів на стадії ескізного проектування.