ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ФУНДАМЕНТІВ СУМІЖНИХ ВИСОТНИХ СПОРУД - Носенко, В. С. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Досліджено взаємовплив суміжних секції житлового комплексу.Показано особливості формування напружено-деформованого стану в ґрунтовій основі тафундаментних конструкцій при врахуванні взаємного впливу двох висотних будівель.