ПРОЕКТУВАННЯ СКЛАДУ КАМЕНЕБЕТОННОЇ СУМІШІ - Дудар, І. Н.; Загреба, В. П.; Коваленко, А. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Розроблена методика розрахунку складу каменебетонної суміші. Описана математичнамодель для одиничного об'єму та виконано розрахунок складових частин каменебетонної суміші.