КОНВЕКТИВНА ВІБРАЦІЙНА СУШИЛЬНА УСТАНОВКА - Коц, І. В.; Кутняк, М. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2014)
Розглянута нова принципова схема конвективної вібраційної сушильної установки з гідроприводом. Наведена математична модель робочого процесу, яка надає можливість провести аналіз всіх основних складових, що сприяють створенню такого робочого режиму, при якому буде прискорене сушіння матеріалу і покращена його якість.