КОНСТРУКЦІЇ "ЖОРСТКОГО СЕРДЕЧНИКА" ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БУРОІН'ЄКЦІЙНИХ АБО БУРОНАБИВНИХ ПАЛЬ ВЕЛИКОГО ПЕРЕРІЗУ - Самедов, А. М.; Сніцар, М. А. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2014)
Розглянуто конструкції «жорсткого сердечника» паль великого перерізу. Встановлено, що несуча здатність буроін'єкційних і буронабивних паль великого перерізу з «жорстким сердечником» в порівнянні із звичайними буроін'єкційними і буронабивними палями великого перерізу дозволяє економити метал і сприймає значно більші горизонтальні і вертикальні навантаження.