ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ДЕФОРМАЦІЙ ОСНОВИ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ СУМІСНОЇ РОБОТИ ПАЛЬОВИХ ГРУП - Титко, О. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2023)
Проведено аналіз експериментальних досліджень осадки фундаментів з групи взаємозалежних паль. Виконане оцінювання сумісної роботи пальових груп в залежності від розподілення зусиль між палями. Побудовані графіки, які дозволяють визначити навантаження на пальову групу відповідно до зусиль, що виникають в окремих палях.