ЕКСПЕРТНА СИСТЕМА ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧОГО УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМ ПРОЦЕСОМ БІОКОНВЕРСІЇ - Ларюшкін, Є. П.; Мітюшкін, Ю. І.; Леонова, О. В.; Янківська, О. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
149.: іл. 4. Бібліографія: 6 назв.З метою впровадження енергозбереження розроблена експертна система дляінтелектуальної підтримки при прийняті управлінських рішень при виконанні технологічногопроцесу біоконверсії.Інтелектуальна підтримка здійснюється відповідно розробленій математичній моделібагатофакторного аналізу процесу біоконверсії на основі ієрархічної нейро- нечіткої мережі.