ОБГРУНТУВАННЯ ГЕНЕРАЦІЇ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ В УСТАНОВКАХ ІЗ АЕРОДИНАМІЧНИМ НАГРІВОМ - Колісник, О. П.; Коц, І. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Розкрито та обґрунтовано фізичну природу генерації теплової енергії в установках ізаеродинамічним нагрівом роторного типу для теплової обробки будівельних виробів.Запропоновано принципову схему виконання установки з аеродинамічним нагрівачем роторноготипу, яка може бути застосована в різних технологічних процесах, що пов’язані з тепловоюобробкою будівельних виробів та матеріалів.