ВИЗНАЧЕННЯ ТЕМПЕРАТУРНИХ ТА ГІДРАВЛІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ КАВІТАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ БІТУМНИХ ЕМУЛЬСІЙ - Коц, І. В.; Борисенко, А. А.; Бауман, К. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Запропонована методика інженерного розрахунку основних технологічних параметрівкавітаційного устаткування для приготування бітумних емульсій, яка дозволяє підібративідповідне технологічне обладнання, що забезпечить необхідний режим роботи устаткуванняпри заданій продуктивності виготовлення емульсії необхідної дисперсності.Запропонована методика дозволяє підібрати відповідне технологічне обладнання, якезабезпечить раціональний режим роботи устаткування при заданій продуктивностівиготовлення емульсії необхідної дисперсності.Показано впровадження розрахованої згідно з даною методикою кавітаційної установкидля приготування бітумних емульсій на одному з асфальтобетонних заводів України.