ЕНЕРГООЩАДНІ СИСТЕМИ ОПАЛЕННЯ ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ - Желих, В. М.; Шепітчак, В. Б. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Виконано аналіз можливості застосування енергоощадних систем опалення, щобазуються на інфрачервоному випромінюванні для теплозабезпечення виробничих приміщень.Проаналізовано залежність поверхні опромінення та густини променевої енергії від потужностіджерела та висоти його підвішування, з метою досягнення рівномірного розподілу променевоїенергій по площі