СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ РИНКУ ПРАЦІ ТА ЙОГО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ НАСЛІДКИ - Сердюк, В. Р.; Белецька, Н. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Подані результати сучасного стану ринку праці України. Великі міграційні втратиУкраїна несе через велику різницю в умовах життя і рівня заробітної плати в порівнянні зкраїнами Заходу. Відсутність перспектив професійного зростання для багатьох здібних людей,економічна і політична нестабільність у країні й невизначеність шляхів виходу з неї спонукаємолодь до виїзду за рубіж.