ВИКОРИСТАННЯ ВИВІЛЬНЕНИХ ТЕРИТОРІЙ ПРИ ЗАМІНІ ЛІНІЇ ТРАМВАЯ МЕТРОТРАМОМ У ВЕЛИКИХ МІСТАХ НА ПРИКЛАДІ М. ВІННИЦІ - Швець, В. В.; Кучеренко, Л. В.; Дуда, Г. Д.; Лисюк, О. І.; Малюта, О. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Розглянуто містобудівне середовище м. Вінниці після заміни вуличного пасажирськоготранспорту позавуличним. Виявлено напрямки організації нових міських територій у сучаснихвеликих містах. Сформульовано принципи та надані рекомендації щодо раціональноговикористання територій звільнених від трамвайних колій.