ЕНЕРОГОЗБЕРІГАЮЧА СИСТЕМА ОЧИЩЕННЯ ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ ВИКИДІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ЦУКРОВОГО СИРОПУ - Джеджула, В. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Розглянуто основні проблеми, що виникають при очищенні вентиляційних викидівцукроварильних агрегатів. Проаналізовано пристрої та способи очищення високотемпературнихвентиляційних викидів. Запропоновано оригінальну конструкцію очищувача вентиляційнихвикидів.