ТЕХНОЛОГІЯ СУМІЩЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ І УСТАТКУВАННЯ ПРИ ЗВЕДЕННІ ПРОМИСЛОВИХ ОБ’ЄКТІВ НА ПРИКЛАДІ ЕЛЕКТРОДЕПО МЕТРОПОЛІТЕНУ “ХАРКІВСЬКЕ” М. КИЇВ - Лівінський, О. М.; Лучинський, С. А.; Євтушенко, В. А. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
В роботі розглядаються питання скорочення термінів будівництва за рахунок суміщеннямонтажу будівельних конструкцій і технологічного устаткування промислового об’єкта, атакож з урахуванням сучасних організаційно-технологічних умов будівництва та раціональноговикористання трудових і матеріальних витрат при введені нових потужностей.