ПРОБЛЕМИ ПАРКУВАЛЬНИХ ЗОН МІСТА ВІННИЦЯ - Швець, В. В.; Іскра, М. А.; Лисюк, О. І.; Баранюк, О. С. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Наведено причини виникнення транспортних проблем на вулицях м. Вінниці, пов’язаних здефіцитом паркувальних територій Визначено негативний вплив стихійних паркувальних зон натранспортні потоки, екологічний стан повітряного басейну вулично-дорожньої мережі міста.Наведено негативний вплив стоянок на внутрішньодворових прибудинкових територіях