ВПЛИВ МІСТОБУДІВНОЇ СИТУАЦІЇ НА ПСИХОЛОГІЧНИЙ СТАН ВОДІЇВ - Швець, В. В.; Веремій, О. Г.; Маснюк, К. С. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
В статті розглянуто вплив архітектурно-просторового середовища вулиці напсихологічний комфорт водіїв, їх емоції, увагу, швидкість реакції. Визначено основні факторивпливу середовища вулиці на поведінку водіїв. Проаналізована залежність між оптичноюшириною вулиці та відчуттям швидкісті руху автомобілів.