ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВЛАШТУВАННЯ ТОНКОШАРОВОГО ШТУКАТУРНОГО ПОКРИТТЯ МЕХАНІЗОВАНИМ СПОСОБОМ - Лівінський, О. М.; Кучеренко, Л. В.; Стрілець, Я. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Розглянуто процес оздоблення поверхонь тонкошаровою штукатуркою і вплив різнихфакторів на нього.Проаналізовані останні дослідження з влаштування штукатурного покриття ззастосуванням засобів механізації.Встановлено основні технологічні параметри оштукатурювання поверхонь, щопідлягають оптимізації для отримання якісного тонкошарового штукатурного покриття.