ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЧИННИКІВ НА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ПОКАЗНИКИ САНУВАЛЬНОЇ ПЕРЛІТОВОЇ ШТУКАТУРКИ - Терновий, В. І.; Уманець, І. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
В статті викладені результати експериментальних досліджень впливу рухомостірозчинної суміші, вологості основи, наявності контактного шару на значення експлуатаційнихфізико-механічних показників (міцності зчеплення з основою, пористості та коефіцієнта опорудифузії водяної пари) санувальної перлітової штукатурки.