ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СОНЯЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ДЛЯ СУШІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ - Завальнюк, П. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
Наведено результати експериментальних досліджень полімерного геліоколектора звикористанням концентратора сонячної енергії та порівняльні характеристики тепловоїпотужності.