МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕМПЕРАТУРНОГО ПОЛЯ З ВРАХУВАННЯМ НЕСТАЦІОНАРНИХ КОЕФІЦІЄНТІВ - Риндюк, С. В.; Дудар, І. Н. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Отримано методику розв’язання нелінійної однорідної задачі теплопровідності з врахуванням зміни коефіцієнта температуропровідності.