АНТОЛОГІСТИЧНА МОДЕЛЬ РОЗПОДІЛУ БУДІВЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ ДЛЯ ЧОТИРИКОЛОННОЇ ОПОРНОЇ КОНСТРУКЦІЇ - , (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
Наведено приклад однієї антагоністичної моделі розподілу будівельних ресурсів длячотириколонної опорної конструкції. У цій моделі існують граничні випадки співвідношень у ядрівідповідної антагоністичної гри, що виникають внаслідок некоректно попередньо оцінениходного лівого й одного правого кінців у сегментних невизначеностях, котрі породжують, власне,антагонізм. Доводиться теорема за одним граничним випадком для прийняттяпроектувальником оптимального рішення. Для вибору єдиної оптимальної поведінки відмічено ірозв’язано один підвипадок з континуумом оптимальних поведінок проектувальника.