ПОБУДОВА МЕХАНОФЕНОМЕНОЛОГІЧНОЇ МОДЕЛІ ПРОЦЕСУ ВІБРОПЛАНЕТАРНОГО ПЕРЕМІШУВАННЯ - Паламарчук, І. П.; Янович, В. П. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
В роботі подано результати дослідження механізму деформування дисперсної системи впроцесі змішування сипких інгредієнтів, запропоновано алгоритм побудови загальноїмеханофеноменологічної моделі середовища за умов комбінованого впливу коливного таобертового руху робочих органів відносно двох взаємно перпендикулярних осей.