АНАЛІЗ ЗМІНИ МІЦНІСНИХ ТА ДЕФОРМАТИВНИХ ХАРАКТЕРИСТИК АСФАЛЬТОБЕТОНУ ВІД ТЕМПЕРАТУРИ - Гамеляк, І. П.; Якименко, Я. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
В статті на основі експериментальних результатів встановлені закономірності змінинеоднорідності та середніх значень показників фізико-механічних властивостей асфальтобетонув широкому діапазоні зміни температури та швидкості деформування, що мають виглядлогістичної функції у широкому діапазоні зміни швидкості та температури і мають виглядекспоненціальної функції у вузькому діапазоні.