ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕПЛОНАСОСНОГО ОПАЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ - Джеджула, В. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
Розглянуто економічну складову впровадження теплонасосного опалення: капітальні таексплуатаційні витрати в питомих і абсолютних показниках при його експлуатації в приватномубудинку. Визначено зростання питомих капітальних витрат при спорудженні будинка зтепловим насосом та, відповідно, зменшення експлуатаційних витрат.