ПРОБЛЕМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОЗВИТКУ МІСТА ВІННИЦІ - Дудар, І. Н.; Савчук, О. М.; Веремій, О. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
У статті проаналізовані основні проблеми функціонування та розвитку міста Вінниці,виконано їх класифікацію за головними характеристиками. Визначені основні напрямки розвиткуміста в майбутньому. Дана оцінка ролі проекту Закону України «Про регулювання містобудівноїдіяльності» для м. Вінниці.