ПРО МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ІСНУЮЧИХ ПРОГРАМНИХ КОМПЛЕКСІВ ЧИСЕЛЬНОГО МОДЕЛЮВАННЯ РОБОТИ БУРОНАБИВНОЇ ПАЛІ З РОЗШИРЕННЯМ В ЛЕСОВИХ ГРУНТАХ, ЩО ПРОСІДАЮТЬ ПІД ДІЄЮ ВЛАСНОЇ ВАГИ - Корнієнко, М. В.; Карпенко, Д. А. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Приводиться аналіз існуючих програмних комплексів чисельного моделювання длярозрахунку НДС просідаючих основ.Подані результати взаємодії буронабивної палі з розширенням в лесових ґрунтах, якіпросідають під дією власної ваги при замочуванні за чисельним моделюванням. Порівнянняотриманих результатів з проведеними експериментальними даними.