ЧИСЕЛЬНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РОБОТИ БУРОІН’ЄКЦІЙНОЇ ПАЛІ У ПІЩАНИХ ГРУНТАХ - Маєвська, І. В.; Романенко, А. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
Здійснено розрахункове оцінювання напружено-деформованого стану системи«буроін’єкційна паля – основа» на вертикальне навантаження. Порівняні результати статичнихвипробувань буроін’єкційних паль на вертикальне навантаження в польових умовах зрезультатами розрахунків.