ПОРІВНЯННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАТУРНИХ ВИПРОБУВАНЬ ПАЛЬ З РЕЗУЛЬТАТАМИ МОДЕЛЮВАННЯ В СЕРЕДОВИЩІ ПК «ЛИРА» - Маєвська, І. В.; Блащук, Н. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Наведено результати моделювання пальових фундаментів в середовищі ПК «ЛИРА».