ТЕХНІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ ТА ЕНЕРГОАУДИТ БУДИНКІВ І СПОРУД - Лівінський, О. М.; Євтушенко, В. А. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
Розглянуті способи обстеження технічного стану будівельних конструкцій на виявленнятримальної здатності і експлуатаційних якостей конструкцій, ступеня їх фізичного зношування іпричин, що обумовлюють їхній наявний стан.Наведені способи одержання даних про енергоресурси споживання будинку для техніко-економічного обґрунтування оптимального варіанта реконструкції, що відповідає сучаснимтеплотехнічним вимогам.