ВПЛИВ ІНФІЛЬТРАЦІЇ ПОВІТРЯ НА ТЕПЛОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СИСТЕМ УТЕПЛЕННЯ ОГОРОДЖУВАЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ З ВЕНТИЛЬОВАНИМ ПОВІТРЯНИМ ПРОШАРКОМ - Фаренюк, Г. Г.; Венжего, Г. С.; Колесник, Є. С. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
Визначено теплові показники конструкції в залежності від типу теплоізоляційного шарута режиму руху повітря у прошарку. Визначено вплив швидкості руху повітря на теплофізичніпоказники конструкцій зовнішніх стін з фасадною теплоізоляцією, які мають у своїй структурівентильований повітряний прошарок.